keurmerken

praktijk Gerrie Ham heeft het keurmerk christelijke zorg en het keurmerk Basis GGZ

kEURMERK BASIS ggz

Vanaf 2021 is Gerrie Ham geregistreerd als keurmerkdrager en opgenomen in het keurmerkregister van het KEURMERK BASIS GGZ. Dit keurmerk (h)erkent vooruitstrevende zorgaanbieders, positioneert cliënten en faciliteert de dialoog over goede Basis GGZ.

kEURMERK CHRISTELIJKE ZORG

Vanaf 2016 is door de Stichting Ikzoekchristelijkehulp.nl het Keurmerk Christelijke Zorg uitgereikt aan de praktijk van Gerrie Ham. Dit keurmerk is een initiatief van Ikzoekchristelijkehulp.nl in samenwerking met Prolife Zorgverzekeringen.

Het Gouden Randje 2022/2023

Het Gouden Randje is een extra erkenning bij het Keurmerk Basis GGZ (KIBG) voor de inspanningen om cliëntervaringen te verzamelen, te benutten en hier transparant over te zijn. Daarnaast is het een aanmoediging voor zorgaanbieders om energie te (blijven) steken in het meten van cliëntervaringen.

Voor het toekennen van het Gouden Randje wordt gekeken naar zowel kwantiteit als kwaliteit van cliëntwaarderingen.

Clientvertegenwoordigers vanuit de Angst, Dwang en Fobie Stichting en de Depressie Vereniging hebben medebepaald welke aanbieders geselecteerd zijn voor het Gouden Randje.

Op 18 juli 2022 vond de uitreiking plaats door Annika van den Haak van het KIBG.


Hoge waarderingen op de CQi-vragenlijsten en www.zorgkaartnederland.nlClientvertegenwoordigers van de ADF Stichting en Depressie Vereniging hebben medebepaald in de selectie.Uitreiking op 18 juli 2022.