Supervisie VGCt.

Gerrie Ham is geregistreerd als supervisor VGCt. Collega's kunnen bij haar terecht voor supervisie en leertherapie in het kader van hun opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Dit kan gaan over de casusconceptualisatie, de keuze en toepassing van interventies, de therapeutische relatie, maar ook over persoonlijke zaken die de supervisant als behandelaar hierbij tegenkomt.

In de supervisies wordt gebruik gemaakt van videofragmenten van jouw therapiesessies. Neem deze mee op je eigen laptop. Zorg dat het geluid goed is. Stuur na elke supervisie een kort verslag met de leerpunten vanuit de sessie.

Gun jezelf supervisie om zo te komen tot optimale ontwikkeling en verdieping van jezelf in het dynamische en vaak complexe werkveld van de hulpverlening. Supervisie wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. Vraag bij je werkgever of zij een supervisietraject vergoeden.

Tarieven supervisie VGCt


De kosten voor een supervisiesessie van 45 minuten (en 15 minuten voorbereidingstijd) bedragen 95 euro. Er kunnen ook dubbele sessies (1,5 uur) gepland worden voor 190 euro.


Het is ook mogelijk in tweetallen supervisie te volgen. Een supervisiesessie duurt dan 60 minuten en kost voor jullie gezamenlijk 140 euro. Wanneer je in drietallen supervisie wilt volgen, duurt de sessie 90 minuten en bedraagt het totaal tarief 195 euro.


Na elke sessie wordt de factuur verstuurd (tenzij we samen anders overeen zijn gekomen).

Bij het niet verschijnen op een afspraak of wanneer minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, geldt het no-show beleid (45 euro).

Informatie over opleidingstrajecten VGCt

VGCt voor cgt-ers i.o.
Overzicht opleidingstraject tot cognitief gedragstherapeut, klik hier.

​​​​​​​

VGCt voor cgw-ers i.o.
Overzicht opleidingstraject tot cognitief gedragstherapeutisch werker, klik hier.

Interesse in een supervisietraject VGCt bij Gerrie Ham?


Neem contact op via info@gerrieham.nl.