gerrie ham

Gerrie Ham-Willemsen is getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ze is daarnaast GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut & supervisor VGCt, EMDR-practitioner en junior schematherapeut. Cliënten typeren haar vaak als rustig, vriendelijk, betrouwbaar en integer, waarbij ze op een kundige manier klachten kan analyseren en behandelen.


Voorheen is Gerrie docente sociaal agogische vorming geweest binnen de Beroeps- en Volwassen Educatie. Naast groepsgerichte trainingen gaf zij ook individuele begeleiding aan jongeren met psychosociale problemen, een handicap of een chronische ziekte. Ook heeft ze vier jaar gewerkt als coach, trainer en praktijkopleider. Als zodanig begeleidde ze psychosociaal hulpverleners. Vervolgens is ze werkzaam geweest in de Geestelijke GezondheidsZorg en heeft zij zowel ervaring opgedaan in het werken met jeugdigen als met volwassenen binnen de ambulante zorg (BGGZ en SGGZ) en intensieve deeltijdbehandeling (SGGZ).


Van 2005-2015 werkte ze tevens parttime in haar eigen bedrijf en gaf ze trainingen en coaching binnen voornamelijk onderwijs- en zorginstellingen. Sinds 2011 geeft ze binnen haar praktijk met name individuele therapie en supervisie. Tevens is ze als docente verbonden aan Vlokhoven Opleidingen, waar ze de basiscursus CGT geeft.