niet vergoede zorg

Zelf betalen - geen verwijzing of geen diagnose

Wilt u een behandeling zonder verwijzing van uw huisarts? Of wilt u toch behandeld worden als na de intake blijkt dat er geen vergoede diagnose gesteld kan worden? Dan worden de kosten niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Voor uw behandeling krijgt u dan per sessie een factuur. Het tarief is hiervoor is 90 euro per uur.

No-show tarief

Heeft u een afspraak, maar zegt u deze korter dan 24 uur van tevoren of helemaal niet af? Dan brengen we u 45 euro in rekening. Dit is ons 'no-show'-tarief en dient ter compensatie van wat een gemist gesprek ons kost. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

jeugdzorg wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar door de gemeente

Jeugdzorg (BGGZ)

Vanaf 2015 valt de hulpverlening aan jongeren onder verantwoordelijkheid van de gemeente. Hiervoor is een verwijzing nodig vanuit de huisarts, Centrum Jeugd en Gezin of de jeugdconsultenten van de gemeente.


Gerrie Ham heeft een contract met gemeenten die onder de regio Noord-Veluwe vallen: Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Zeewolde.

Tevens heeft zij een contract met alle gemeenten vallend onder regio Foodvalley: Ede, Veenendaal, Barneveld, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel.

Woont u in een andere gemeente dan hierboven genoemd? Dan wordt de hulpverlening niet vergoed.