samenwerking

Gerrie Ham werkt samen met andere professionals

Gerrie Ham werkt samen met diverse huisartsen, POH-GGZ, collega hulpverleners binnen een regionaal netwerk.

Huisartsen en POH-GGZ

Overleg of informatie-uitwisseling met de huisarts en praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) over de behandeling gebeurt alleen met uw of jouw toestemming.

Andere Therapeuten

Gerrie Ham werkt via intervisie, consultatie en verwijzing samen met:

- Greta Fonville-van Klei, relatie- en gezinstherapeut, seksuoloog (http://gretafonville.com)

- Jan Jaap Pols, systeemtherapeut (www.janjaappols.nl)

- Anneke Schoen, GZ-psycholoog (www.annekeschoen.nl)

- Kees Geelhoed, relatie- en gezinstherapeut, EFT-therapeut (www.relatietherapie-keesgeelhoed.nl/page/relatietherapie-amersfoort)​​​​​​​

-Albert Bronkhorst, maatschappelijk werker en seksuologisch hulpverlener (abconsults.nl).


Tijdens vakantie, verlof of (langdurige) ziekte van Gerrie zal in overleg met de client gekeken worden naar vervanging, waarbij allereerst nagegaan wordt of deze vervanging door een van bovenstaande samenwerkingspartners gedaan kan worden. Indien Gerrie door de omstandigheden zelf geen contact op kan nemen, zal dit in pricipe gedaan worden door mevr. L.M. (Lucinda) van de Pol, GZ-psycholoog te Ermelo.

Regionaal netwerk Gelderse vallei

Gerrie is lid van het samenwerkingsverband

van vrijgevestigde BIG-geregistreerde psychologen, orthopedagogen-generalisten en kinder- en jeugdpsychologen NIP in de regio Gelderse Vallei (Barneveld, Ede, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Wageningen, Veenendaal).


Het bevorderen en veilig stellen van laagdrempelige, kwalitatief hoogwaardige, niet institutionele GGZ is een belangrijk doel van dit samenwerkingsverband, naast het bevorderen van goede samenwerking met andere zorgverleners binnen alle geledingen van de GGZ in de regio.