Psychosociale HULP, BGGZ en supervisie

Praktijk gerrie Ham in Nijkerk

Praktijk Gerrie Ham biedt laagdrempelige en kortdurende psychologische hulp (BGGZ) aan jeugdigen en volwassenen vanaf 10 jaar.

Afhankelijk van de problematiek kunnen ook kinderen jonger dan 10 jaar worden aangemeld. Tevens bieden we als praktijk ook supervisie aan collega’s. Praktijk Gerrie Ham werkt vanuit een christelijke identiteit, maar stelt de praktijk ook open voor niet of anders gelovigen. Deze identiteit komt tot uiting in een christelijke visie op de mens en zijn kwetsbaarheid (gebaseerd op de Bijbel en de gereformeerde belijdenisgeschriften), het betrekken van geloofsbeleving bij de hulpverlening en het afstemmen tussen hulpverlening en pastoraat. Hierbij vindt afstemming plaats bij wat de cliënt hierin verwacht (zowel voor als tijdens de behandeling). U vindt op de website meer informatie over onder meer onze behandelingen, werkwijze en tarieven. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt zich hier ook direct aanmelden voor een intake.

online

zelfhulp

U hoeft geen cliënt bij ons te worden, dus iedereen die Nederlands spreekt kan er gebruik van maken (10,- per module). U krijgt geen begeleiding bij deze module.

naar zelfhulp ›

online

Coaching

Bij deze online behandeling krijgt u wel begeleiding. Deze begeleiding betaalt u zelf. U kunt online coaching volgen wanneer er sprake is van slaapproblemen.

naar coaching ›

online

behandeling

U krijgt op afstand hulp bij het volgen van een module. Dit is vergoede zorg, waar een verwijzing en indicatie voor nodig is. U heeft dan naast de online behandeling...

naar behandeling ›

Heeft u zelf apps of informatie gevonden? Samen kijken we of en hoe dit een plek kan krijgen binnen uw behandeling, vraag het hier ›

Zo belangrijk is uw mening...

ZorgkaartNederland.nl is ontwikkeld om de cliënt een betrouwbaar en objectief referentieplatform aan te bieden met ervaringen over de (geestelijke) gezondheidszorg.

Ook ikzoekchristelijkehulp.nl biedt clienten een betrouwbaar en objectief referentieplatform met ervaringen en een uitgebreid overzicht aan christelijke hulp binnen Nederland.

praktijk Gerrie Ham heeft het keurmerk christelijke zorg en het keurmerk Basis GGZ